-
Ostatnie posty
-
Ja nie stosuję, bo wolę mieć świadomość, że w każdej chwili mogę szybko opuścić pokład. Wprawdzie miało to większe znaczenie jakieś 20 lat temu, gdy robiłem na rowerze różne dziwne rzeczy. Szczególnie podczas nauki/ćwiczeń bardzo niedobrze byłoby się do niego przyczepiać. A i teraz, będąc po półmetku piątej dekady życia, jadąc do/z roboty, pozwalam sobie czasem wrzucić na manuala. O dziwo nadal jestem w stanie przejechać tak kilkadziesiąt metrów. Musi to swoją drogą nieźle wyglądać z boku - koleś z siwym łbem (kask trochę ratuje sytuację) zasuwa z górki jakieś 30 km/h na jednym kole 🤣 Dlatego też preferuję bez Co kto lubi. Jak dla mnie obracający się chwyt jest zupełnie nie do przyjęcia. Tylko dźwignie. A gripy od lat stosuje zaciskane:
-
Po latach ciszy na forum też się przyłączę do zabawy Preamp- brak Power Amplifier - brak Integra czyli wzmacniacz - Unison, Rotel DAC/Streamer - Primare CD - brak Gramofon - brak kolumny - Intrada
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Jeśli różnicą ma być "przepaść" brzmieniowa, to lepiej sobie odpuścić. Dla własnego dobra. Ja również, zdąża sie jednak w przeważającej większości są sytuacje gdzie niby zestaw kilkukrotnie droższy, a dźwiękowo tak jakby z tej samej lub nawet niższej półki. -
Świetnie znany i bardzo lubiany wzmacniacz od Naima, Uniti Atom HDMI jest teraz dostępny w nowej, niższej cenie! Obecnie wynosi ona zaledwie 8 999 PLN (najniższa cena z ostatnich 30 dni 11 999 PLN). Wzmacniacz szerzej omawiamy z resztą serii w filmie, a samą ofertę znajdziecie TUTAJ. Zapraszamy do umawiania się na odsłuchy!
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy