-
Ostatnie posty
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Tak I tak i nie w zależności od ustawień w sub oraz kolumn i ich możliwości "zejścia". -
Przez il Dottore · Napisano
Szanowny Panie! Nie wiem, na ile przezroczysta jest ta integra Yamahy, czy pokaże różnicę po wpięciu K13 między streamer a wzmacniacz. No i jakie są głośniki do tego? Zacznijmy od spraw podstawowych: Po co Panu K13? Czy coś jest nie tak z obecnym dźwiękiem? Co miałby K13 poprawić? Jakich zmian Pan się spodziewa? Jeszcze raz powtórzę: nie słuchałem Warmera, ale patrząc na konstrukcję może się okazać, że za psi grosz to może być docelowy DAC dla wielu na długie lata. Póki co - ludzie zgodnie chwalą. Osobiście przed zakupem innego przetwornika D/A po Warmerze najpierw bym spróbował podłączyć dobry DDC. Ten nowy Gustard U26 np. A że 3x droższy od Warmera? Bogatemu kto zabroni? -
Ja dorzucam naszą rodzimą propozycję: Jeden z najlepszych jazzów z tego roku.
-
Cześć. mam pytanie odnośnie podłączenia jednego lub dwóch subwooferów. Czy lepiej, jeśli jest taka możliwość, wpiąć je pod wyjścia dedykowane do sub czy lepiej jest je wpiąć razem z kolumnami stereo pod wyjścia wysokoprądowe? które rozwiązanie jest lepsze? np w Arcam SA35 widziałem wyjścia na 2sub. Rozumiem że jeśli podłącze je pod wysokoprądowe to kolumna wtedy zagra całym swoim pasmem, więc część pasma zostanie podwojona, grana zarówno z sub jak i z kolumny tak? a tylko w sub będę mógł ustawić pasmo jakim ma grać, czy to w czymś przeszkadza?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy