-
Ostatnie posty
-
Potwierdzam, miałem 6 takich, pokój 10m kw, po wstawieniu jako jedynych ustrojów w dwa narożniki zmiana na lepsze była bardzo slyszalna ale na dudniące niskie basy nic to nie dało. No może niewiele. Podobnie pianka bastotect. Na niski bas nie działa (grubość w porywach 12 cm) ale ogólnie coś tam poprawiała. Przy czym różnice byly słyszalne przy porównaniu zupełnie bez i z pełną grubością. Różnica między 6 a 12 cm basotectu jest pewnie mierzalna ale w praktyce nieslyszalna. Tzn ja jej nie słyszę. Zatem, te ustroje piankowe to ogólnie poprawiają pogłos ale faktycznie jest ryzyko, że wyeksponują coś brzydkiego. Ale i tak lepiej je mieć zamiast gołych ścian.
-
To co, przechodzić z ProAc do nowego wątku?
-
Masz do dyspozycji dwa polaczania cyfrowe i jedno analogowe. Sprawdz kazde z nich, z wylaczonym EQ, fixed volume output i poziomem 2Vrms dla wyjscia analogowego.
-
Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy