-
Ostatnie posty
-
Powiem tak. Nowego nie slyszalem. Natomiast stara A1 jest niemal owiana legendą :). Tam byly jakies problemy ze zbyt duzymi temperaturami wiec uzywki bez sprawdzenia serwisowego nie polece. Musisz lubić taki dźwięk. Jest podbarwiony. A ja powtorzę, nie wszystkie piece w A klasie są ciepłe. Tu chodzi bardziej o plynność dźwieku.
-
Przez il Dottore · Napisano
No właśnie nie mogę się zdecydować. Bo (jak pokazałem wyżej) są filmiki, które nie pozwalają wysnuć ŻADNYCH wniosków (chyba, że uwierzymy, że topowe SF i d'Agostino po prostu tak grają - ja nie wierzę) a są takie, że można autorowi filmiku udzielać porad sprzętowych. -
Przez il Dottore · Napisano
Do A21 najlepiej jakieś paczki o wysokiej skuteczności. 90dB minimum. Ja gram w tej chwili na 83dB i nie narzekam, ale gdyby było mnie stać i warunki lokalowe pozwalały, to jakieś DeVORE Fidelity bym chętnie przytulił. Na razie w moim małym pokoju jest OK, grzech narzekać. Zresztą jest na YT filmik z MF A1, który napędza LS3/5a produkcji Musical Fidelity (a przynajmniej brandowane przez nich). I ten maluch też robi z trudnymi monitorami BBC, co chce. Taka magia Klasy A. -
@audiowit stwierdziłeś,że przy niskim budżecie nie ma co zawracać sobie głowy klasami,jest w tym dużo racji,bo w takim wypadku trzeba kombinować jak najlepiej wydać środki. A ja ponawiam pytanie,czy np. taki MF A1, mający cenę iPhona, jest wart uwagi jako klasa A ?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy