-
Ostatnie posty
-
"Było nas za mało, aby wyławiać pojedynczo ludzi, naszym zadaniem było zanurkować pod łódź, ustabilizować ją od dołu i bezpiecznie doprowadzić do brzegu." Mnie to śmieszy, opowieści o jest "wyczynach" są znane od dawna. I ten jej emfatyczny styl wypowiedzi - ona ma niesamowite parcie na szkło i tyle.
-
Będzie ciężko. Jest zbyt wiele zmiennych by coś jednoznacznie doradzić. Jak chcesz posłuchać QLN-ów zapraszam, z Częstochowy do Łodzi to rzut beretem.
-
Witam serdecznie Pytam doświadczonych kolegów z branży. Posiadam od lat dwa systemy oparte o Naim Nait 5si. Dobrych kilka lat temu oba grały z Focal Aria 906. Było fajnie, słodko, detalicznie ze sceną. Potem przyszedł czas na zmiany. Pierwszy system pokój 20 m2 Audio physic Classic 5 i drugi system 25m2 Audio physic classic 8. Fajny rozrywkowy dźwięk ale straciłem na rzecz wypełnienia i średnicy uwielbiana przeze mnie detaliczność.. Sprzedałem AP C8 bo siedzę za blisko a one grały mocnym uderzeniem. Zbyt mocnym. Szukam obecnie Monitorów do 10k do tego systemu. Proszę o opinię co mogłoby fajnie się zgrać z Naimem i grac coś pomiędzy Focal Aria 906 a AP C8. Przyznam że w drugim systemie dalej gram na AP classic 5 ale też korci aby bylo lepiej, bardziej rozdzielczo, detaliczniej. Czasami myślę o powrocie do Focal Aria X1. Z góry dziękuję za podpowiedzi Marcin
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-