-
Ostatnie posty
-
miałem na myśli że posłużą lata czyli przy ewentualniej zmianie amplitunera, czy przejścia na wzmacniacz dalej będą się dane kable nadawać, że będą takie w miarę uniwersalne.
-
Przez Artur Brol · Napisano
A ja o czyms takim czasem sobie pomarzę 😊 Wciaz z odgornie ladowane mi sie podobaja. Te dwa dla przykladu, także...🤭 -
Przez Audio Autonomy · Napisano
W oczach już mi się dwoi od tych gramofonów Dwóch zawodników wagi ciężkiej. Obaj z wkładkami Hana - jeden z ML'ką i jeden z Umami Red. Kolejna różnica między tymi dwoma gramofonami to kabelki. Mamy tu Cardasa Clear Phono i mój autorski kabelek na srebrze monokrystaliczny. Dwa zupełnie różne przewody. Pierwszy daje nam dużo ciepła i takiej łagodnej średnicy, a drugi pokazuje każdy szczegół nagrania, ale też nieco wyostrza sygnaturę dźwięku. -
Dodaj do tego na przykład takie coś i masz ładny zestaw.... W dodatku nareszcie czarny... Ważne by mieć w życiu jakieś marzenia, a nie wszystkie od razu zrealizować i co dalej...😁 także marzymy dalej .... jeszcze tylko dodam, że wyprodukowano 50 sztuk... ... marzymy dalej....
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy