-
Ostatnie posty
-
Trójnik „jack” 3,5mm mono, ale nie wiem czy te OUT nie będą jakoś na siebie oddziaływać negatywnie - może jakiś spec od elektroniki pomoże. Druga opcja to zbudować układ przekaźnikowy.
-
1. Ograniczenia naszej percepcji 2. Ograniczenia naszego sprzętu 3. Ograniczenia samej procedury W tej kolejności. Przypominam, że istnieje sporo ślepych testów zaliczonych pozytywnie, gdzie różnice zostały dostrzeżone, więc nie można mówić, że sama procedura nie daje nam szans. Może po prostu czasem słyszalnych różnic nie ma i już.
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Czyli zakładasz ze wszyscy biorący udział w teście tylko i wyłącznie "strzelali w ciemno"? Mnie sie wydawało ze jest różnica i zgodnie z tym zaznaczałem. A że wyszło jak wyszło... to chyba dowodzi jak bardzo nadinterpretuje i doszukuje sie czegoś czego nie ma🤔 - zakładając ze faktycznie "na ucho" te pliki sa nie do rozróżnienia (i tu warto sie zastanowić co z resztą kontrowersyjnych akcesorii w swiecie audio), "idąc" tą analogią. No chyba ze ktoś tu zrobi zrzut ekranu, że ma średnio po 90-100% trafności. -
Nic. To, że nie słychać różnic to fakt. Czy różnic nie ma? Są. Warto się zastanowić zatem dlaczego ich nie słychać.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy