-
Ostatnie posty
-
Warto połączyć z JRiverem, kiedyś cnyba nawet o tym była recenzja w Hifi i Mhzyka, nie pamietam już dokladnie. Ale były testowane playery pod Windows i iOS.
-
Przez Joseph.Ratzinger · Napisano
Odgrzewanie kotleta...Wtrącę swoje 3 grosze..: Mam MA rx8 i napędzam to w stereo starym Akai AM 55. Miałem różne konfiguracje, ale żaden "amplik" do kina nie "grał" z MA RX8. To była męka. Dopiero, gdy kupiłem typowy wznak pod stereo MA pokazały na co je stać! Finalnie jest stary Akai AM-55 , który robi za końcówkę mocy, a steruje tym Sony DA1200 ES i takie kombo robi robotę. Słuchanie radia, winyla czy nawet CD to przyjemność. Oglądanie filmów też teraz jest jakieś takie lepsze. I wcale nie trzeba słuchać głośno. Ale żeby nie było, lubię też odkręcić, bo czasem dire straits, Queen, czy coś współczesnego jak rap lubię posłuchać trochę głośniej 😉🙃😂😂😂 Nawet słuchanie klasyki też potrafi mordę rozweselić. -
Podziękował tak to spróbuję ugryźć technikarium generalnie zaleciło zrobić mi praktycznie to samo co Ty z tym że uświadomili mnie że 14-16tys to kupię co najwyżej wzmacniacz i centralny 😂 wiec czekam teraz na polecenie przez nich sprzętu , twierdzą że przy tej kubaturze i zamontowaniu kilku wygłuszeni zestaw wyjdzie mnie plus minus 40tys więc muszę trochę popracować żeby to kupić 🤭
-
No Stary projekt masz piękny .Zazdroszczę... Skoro już te kable masz powyciągane to inaczej tego nie ugryziesz. Nie dawaj surround na belce i antresoli to zły pomysł.Ja bym zastosował standy lub jakąś komodę za kanapą i tam umieścił surround w jej blacie. ,bijące w górę Atmos jeśli będzie to właśnie na belce międzyokiennej i antresoli.Skierowane na kanapę.Ja bym się nawet na 4 atmosy pokusił .Wówczas dwa w linii frontów i dwa w linii surround. ALE wszystkie skierowane na sofę. Tak to widzę 😉
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy