- 

Ostatnie posty
- 

Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Chyba najwyższa pora. - 

Jeśli masz na myśli PW to można tak by uznać. Jeśli mówimy o pisaniu w otwartym wątku, gdzie więcej osób dyskutuje, a Ty się dostosowujesz do jednej osoby, to niestety, ten sposób wypowiedzi trafia też do innych. Reasumując, masz wszystkich innych i ich kulturę wypowiedzi w przysłowiowych 4 literach. No i są jeszcze czytający, którzy nie dyskutują. Oni też, na podstawie Twoich wypowiedzi wykreują swoje zdanie na Twój temat i nie będzie ich obchodziło, że "dostosowałeś swój styl wypowiedzi" do jednej osoby. Serio? Glazurnik nie zrozumie zdania bez użycia słów na k czy ch? Gentleman może i tak, ale wzór kultury to jednak nie w każdym calu. Dla mnie to nawet jest bardzo duży znak zapytania co do jakiejkolwiek kultury, skoro zależy ona tylko od tego z kim rozmawia. To takie moje przemyślenia, a nie zaczepka w Twoim kierunku.
 - 

Przez Artur Brol · Napisano
Kupil bym ponownie, przy ubogim budżecie. Jak najbardziej, bo jeśli chodzi o jakość tego co on przesyła, jest ona równie dobra jak odtwarzaczy kilka razy droższych. Z drugiej jednak strony, to są zabawki, ja jestem dużym dzieckiem, wiec szukałbym czegoś bardziej wizualnie atrakcyjnego 😍 Marzy mi sie od góry ładowany odtwarzacz czy transport. To jest jedyny powód dla którego bym tego CXC ominal. - 

Przez Haryzpolski · Napisano
Audiopro A28 zdecydowanie lepsze Szkoda że nie zadziała, bo teraz soundbar bedzie tylko oszpecał ścianę. Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam 
 - 

- 
 - 

Ostatnio poruszane tematy