-
Ostatnie posty
-
Przez marcinmarcin · Napisano
Parametry nie mają żadnego znaczenia. Pytanie o co Tobie chodzi. Chcesz grać ze streamingu? Chcesz poprawić jakość CD? Jaki masz CD i czy łączysz go dwoma cinch (po analogu) czy jednym cyfrowo (coaxial) -
Na szybko. Rozdmuchana medialnie komisja pana Brzoski. Miała się zająć szeroko rozumianą deregulacją wokół prowadzenia działalności gospodarczej. Znikła równie szybko jak się pojawiła. Enigmatyczny komunikat: pan Brzoska chce powrócić do prowadzenia swojej firmy. Przypuszczam, że nie dostrzegł woli zmian wśród rządzących, zresztą poprzednie dwie kadencje PO też nie wystarczyły by ruszyć temat. Dwa. Realne oddzielenie zarządzania spółkami z udziałem państwa przez polityków i ich klientów. Rzecz mocno krytykowana ,gdy dokazywał PiS. I co? I to samo! Usłyszeliśmy tylko w mediach od polityków KO: nasi są bardziej kompetentni. Może,ale nadal NASI. No i z ostatniej chwili. Umowa z MECOSUREM praktycznie klepnięta podobnie jak pakt w sprawie migracji. Szerokie plecy Donalda okazały się za wąskie ,a publiczne obietnice w TV niewiele warte. Zrozum,ja czerpię satysfakcji z tych porażek,ja się nimi martwię,bo jak myślisz,kto za to beknie? Zwykły obywatel,czyli też ja Sporo więcej,ten konkretny nie jest moim ulubionym. Byłem na koncercie BAJM-u gdy pracowałem w klubie muzycznym w Olsztynie ,z górą 20 lat temu. Głos jak dzwon,potęga. Praktycznie nic nie wiem o pani Beacie jako osobie,ale wokalnie większość naszych obecnych gwiazd może jej buty czyścić.
-
Ja ją kojarzę z „Józek nie daruję ci tej nocy”. Coś więcej? „Konik na biegunach” śpiewała u nas w firmie Urszula. A Natalia „Światło”. Tak że z tymi 'artystkami', to byłbym ostrożny jednak 😉
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy