-
Ostatnie posty
-
Przez il Dottore · Napisano
Nie można mieć wszystkiego. Na nowej chacie zrobię wszystko porządnie. Póki co - tak musi wystarczyć. -
No przynajmniej Audiovectory oraz Dynaudio brzmialy dla mnie bardzo sucho i bez charakteru, metalicznie i bez emocji, troche "elektrycznie" lub "digitalne". Fakt, Vienny dawno dawno nie sluchalem, ale cos mi sie koajrzy ze nie zrobily na mnie wrazenia. Nie szukam jakos super barwnych glosnikow, ale czegos co brzmi troche bardziej analogowo, iz slucham sporo muzyki z gitara akustyczna i instrumentami jazzowymi. Na moich Ariach i lekkim ociepleniem przez Roksana to juz calkiem fajnie brzmi, wiec na pewno chcialbym isc dalej w podobna barwe. Drugie zdjecie, te zewnetrzne sa ladne, czy to z Serii DC ? Tannoye zarowno klasyczne mi sie nie podobaja (niestety bo ponoc sa fenomenalne), jak i te "nowoczesne z membranami metalowymi Budzet za uzywki mysle ze do 12/14 k PLN, zalezy bardzo co sie uda ucelowac, jak wpadnie jakas mega okazja za 5k to nie pogardze, chcialbym po prostu zroic step-up z moich Aria, jak juz mam cos zmieniac
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Złodziej samochodów wychodzi po 15 lat z kicia. https://www.facebook.com/share/v/177Tsbd82X/
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy