-
Ostatnie posty
-
Bez urazy ale Twoje rady są dla mnie kompletnie nieistotne 😉 i nie chcę mi się nawet argumentować dlaczego. Bo już to przerabialiśmy. Będą i tak połączone wejściem typu Speakon. Także pod względem dsp za dużego wpływu nie mam.
-
@rajdek mój ulubiony wykonawca i płyta, świetna zresztą również do testów sprzętu 😉
-
Problemem nie jest w Twoim przypadku sprzęt tylko jego ustawienie i pomieszczenie.
-
Przez Sandor Clegane · Napisano
Zależy od tego jak grają głośniki chyba... Ja miałem w domu zarówno x3800h i rz30 (podobno gra tak samo jak nr7100 plus 2 niezależne wyjścia subwoofera, dlatego dopłaciłem do tego modelu) i dla mnie onkyo wypadło dużo lepiej. Dźwięk ogólnie żywszy, wystrzały z broni bardziej wyraziste i lepsza kontrola basu. To nie jest tak, że denon wypadł tragicznie, ale w porównaniu z onkyo grał trochę jak spod koca... Onkyo swoim graniem bardziej wgniata w fotel w mojej opinii. Może z jakimiś jasno grajacymi kolumnami byłby lepszy denon, ale jak głośniki grają w miarę neutralnie, albo ciepło to moim zdaniem onkyo do kina lepsze. Ostatecznie to i tak kwestia gustu, ale uznałem, że głos dla onkyo też się należy
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy