-
Ostatnie posty
-
Przez terracan1929 · Napisano
Nikt tego....kogoś nie obrażał. W przeciwieństwie do niego samego, który ubliża wszystkim i wszędzie. A najbardziej sojusznikom i sprzymierzeńcom z NATO i z Europy. Który zachowuje się jak niezrównoważony psychicznie narcyz, któremu przychodzą do głowy pomysły z przejęciem przyjacielskiej Grenlandii czy zmianą nazwy zatoki meksykańskiej na amerykańską...Który uprawia "Dziki Zachód" w codziennej polityce. Który próbował przewrotu stanu w swoim kraju i w sumie do dzisiaj nie wiem, jakim cudem nie skończył w pierdlu a na fotelu prezydenta USA. No ale zakończył 77 wojen i ten Nobel należy mu się jak psu buda.... -
Panowie w takim razie w jakim trybie najlepiej odtwarzać dzwiek filmów by był bliski oryginałowi ale by nie wyłączał Diraca? Faktycznie tryb Direct wyłącza Diraca w aplikacji, jednak tryb THX z tego co widzę powoduje ze Dirac jest nadal aktywny. Aha mam glosniki w systemie 5.1
-
@Jarek Ch. są złe realizacje na CD i takie same na platformach streamingowych. Kolejna sprawa to jakość sprzętu na jakim odtwarzamy. Puściłem sobie płytę, którą doskonale znam na CD oraz Tidalu tj. " Me And That Man " - Nergal & Porter . Wygrywa CD , jest czytelniej , lepsza artykulacja specyficznego wokalu. Nie są to jakieś spektakularne różnice , ale są , czy pomijalne to już rzecz gustu.
-
-
Ostatnio poruszane tematy