-
Ostatnie posty
-
Przez facebookpl · Napisano
Mogę zwiększyć budżet, ale za taką cenie nie lepiej kupić np. Zestawu Harman Kardon 2 satelitki TS60 i sub HKTS200? -
Przez MartinoMartinossssMa · Napisano
Za 300zł to chyba nie ma szans. Ale zerknij np. na Edifier R2750DB teraz jest w do kupienia za 699zł. -
Mam starszego brata Twojego suba, tj. 202A i potrafi on zagrać całkiem fajnie, ale ciężko jest osiągnąć efekt, o którym piszesz, bo ma on po prostu zbyt niską moc. Możesz jeszcze pobawić się ustawieniami Audyssey w amplitunerze, bo potrafią one bardzo mocno zmienić granie systemu oraz zmienić jego lokalizację. Osobiście także posiadam x1800h i z frontami Magnat Signature 503 mam na tyle dużo basu, że musiałem stworzyć osobne profile pod filmy i muzykę Jeśli masz w okolicy salon audio pojedź na odsłuch i sprawdź kilka subwooferów na miejscu. Odnośnie tylnych kolumn: jeśli masz miejsce rozważyłbym zakup stojaków albo zrobił na zamówienie i postawił je na krawędziach sofy.
-
Mało kto tego słucha. A to dość przyjemna muzyczka. Chyba bardziej znana i słuchana jest grupa z udziałem brata.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy