-
Ostatnie posty
-
Byłaby dłuższa, gdyby Duduś nie blokował i wetował wielu rzeczy. To prawda, niestety nie wszyscy dostrzegają 😉
-
Też lubię, ale i tak u mnie numer jeden to „Upojenie” i „Farat”. Jak jeszcze miałem tuner Denona słuchałem niedzielnej audycji „Siesta” Kydryńskiego o 15tej, czy nadal ta audycja jest nadawana?
-
No cóż,zwolennicy będą mieli problem i lista będzie raczej krótka. 8- letni dorobek poprzedników to głównie sukces finansowy socjalsów i związany z tym gigantyczny deficyt finansów państwa,burdel w sądownictwie i długa lista szkodliwych głupot podpisanych na dwie ręce w Brukseli ,wbrew własnym zapowiedziom. I to jest główny problem,że od dwóch dekad wahamy się między dwoma szkodliwymi stanami, partią cieplej wody w kranie i partią socjalistyczno- klerykalnych zamordystów . @Rafał S,czasy elementarnej politycznej uczciwości w UK to już zamierzchła przeszłość. Że wspomnę tylko o aferze u konserwatystów, gdzie zamożni lordowie przyjmowali lokale w Londynie, które puszczali na wynajem zamiast w nich mieszkać,albo za pieniądze podatników remontowali swoje posiadłosci. O! Roman Giertych w tv. Przykład wspaniałego politycznego szpagatu z LPR na członka PO😁. U nas nikomu to nie przeszkadza i są nawet tacy ,którzy chłopu ufają,! W Olsztynie pamiętają,gdy jako minister od edukacji czuł się tak zagrożony, że przyjeżdżał do teściowej rządową limuzyną w obstawie BOR. Dziś krytykuje PiS za nadużycia 😁
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy