-
Ostatnie posty
-
Dzięki ale moja lista kandydatów już zamknięta. ps. Może jeszcze kiedyś mały Harbeth się u mnie pojawi ale to już chyba nie w tym roku.
-
To może Rubikore? Nie wróżę potężnym Dynaudio sukcesu w Twoim pomieszczeniu bez wyłożenia pułapkami basowymi wszystkich narożników. Do tego nie sądzę żeby wysoki model miał tak nienaturalne zabiegi jak przybliżanie średnicy. Ale sam chętnie bym odsłuchał choć nie mam możliwości ich poprawnego ustawienia pomimo 24m2 otwartej przestrzeni, do tego mój mod 49hz zostałby bardziej nakarmiony.
-
Lubię granie Dali. Co do prawdziwego przekazu to ja nie chcę w ten temat brnąć. Mamy realizacje jakie mamy, raz prawdziwości może komuś dodać system, który doda trochę ciepła i sprawi, że dla nas zabrzmi pięknie i prawdziwie nagranie suche czy jasne a raz pogrubi/nadmucha bardzo dobrą od strony realizacji płytę i ktoś inny się skrzywi. Tu też trzeba na coś postawić, Hegel czy Naim ? Taki tylko przykład na podstawie znanych producentów. A może coś pomiędzy ?
-
Przez SkoraSkkra61 · Napisano
Chodzi mi o takie podłączenie jak na rysunku, ale to są gniazda Front, których u mnie we wzmacniaczu nie ma, i może ktoś wie, co daje takie połączenie ? Czy to jest rozwiązanie dla tych co nie mają wyjścia na subwooferze, czy to jest jakieś lepsze połączenie ?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy