-
Ostatnie posty
-
Nasłuchiwana wczoraj przeze mnie pani profesor Patrice Rushen😄, tu śmiga na klawiszach tradycyjnych i przede wszystkim elektro, które uwielbiam😍. Mały ten świat...
-
Temat wciąż aktualny. Ja wciąż pytam: jaki kabel 2RCA do 100zł? Żeby było łatwiej, mam tylko 3 konkurentów. Klotz YI205, znaczy się, najniższy produkt po 7zl/m, ale interkonekty kosztują koło 60 Nakamichi z Eagle- Audio podobna cena interkonektów, ale kabel jakiś cienki, model nieznany (jakiś OFC Coaxial Audio Cable) Melodika MDC1110, troche droższa, niż dwa pierwsze, ale w kategorii się mieści. Chyba, że są inne propozycje.
-
Przez Webster.brd · Napisano
Witam Mój tata ma problem z podłączeniem gramofonu Audio-Technica AT LPW50BT do wzmacniacza Cyrus One Cast. Wcześniej korzystał z gramofonu przez BT uzywając głośnika BT JBL. Przekazałem mój swój stary zestaw i Tata chciał podłączyć wzmacniacz kablem: po podłączeniu wzmacniacz 2 razy się zawiesił, potem działał tak, że z głośników wydobywał się jakiś hałas, a nie muzyka. Nie udało się też połączyć gramofonu ze wzmacniaczem przez BT. Czy mogę prosić o wskazówki jak trzeba podłączyć ten gramofon do zmacniacza? Zarówno gramofon jak i wzmacniacz są wyposażone w przedwzmacniacz gramofonowy. tył gramofonu: Tył wzmacniacza:
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy