-
Ostatnie posty
-
A jakbym chciał zrobić upgrade amplitunera denon x2500h to co polecacie, może być podobnej klasy tylko brakuje mi kilku rzeczy -earc, HDMI 2.1, dolby vision, dtshd, dolby truehd, a jakby obsługiwał 4k 120 Hz to już super. No i taki mam zestaw do tego Pylon Pearl 25 + Pylon Center + Pylon Sat + sub Klipsch R-100SW. Np. taki x1700h to byłby krok w tył czy porównywalny tylko nowe funkcje?
-
A taki sieciowy player multimedialny to ma możliwość, żeby video wysyłać do TV a same audio do amplitunera?
-
Pod względem kompatybilności audio (kodeki TrueHD, DTS-HD) oraz video (mapowanie DV oraz HDR), to zazwyczaj komputer jest źródłem problemów z konfiguracją. Co by nie kombinować, dobre playery multimedialne radzą sobie bezproblemowo z takimi testami badającymi selektywność kanałów.
-
Jeszcze podpiąłem komp do TV i TV po ARC do amplitunera no i tutaj odtworzyło dobrze test, tylko przez brak earc przerywało. No i teraz się zastanawiam czy dobrze amp odtwarza atmosa, bo szkoda mi aktualizować ampa przez brak earc, sam nie wiem co by jeszcze sprawdzić.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy