-
Ostatnie posty
-
Nie wiem jeszcze. Zaleję Q-Duming i jeszcze raz wszystko sprawdzę w ustawieniach. Rezonans mam w okolicach 8, 7. Ja rzuciłem robotę jak kurier przywiózł paczkę. Wgram Audiacity i wtedy spokojnie sieczabiore za ustawienie. Jeszcze dylemat headshell ok.3-4 stówy, trochę poprawi rezonans lub ramie grafitowe, ktore pasuje prawie idealnie 6 stów.
-
@Nowy75.Temat z zielonym ładem jest tak zagmatwany, poważny i trudny do zrozumienia, jak rownież do implementacji na styku nauka -wielki biznes, że cieżko go redukować do prostych stwierdzeń jak w zasadzie robią to wszyscy politycy(wole nauke). Ja się nie podejmuje obrony lub ataku(nie mam instrumentów), niemniej warto posłuchać co ciekawszych podcastów choćby o znaczenie bagnisk w ekosystemie jeśli nawiązujesz do rolnictwa. Oczywiscie w imie niepohamowanego konsumpcjonizmu możemu powrócić na właściwe tory(my, w sensie Europa)i uznać, że współczesny modelu ekonomiczny jest własciwy i należy kroczyć tą scieźką.
-
TVN z Tuskiem Nawrockiemu zarzucają a jak było kiedyś? Warto pamiętać kto, kiedy i z kim. Bo układ się nie zmienił...
-
Unia z pewnością nie jest tworem idealnym. Jak każda organizacja ma swoje jasne i ciemne strony. Ale zastanówmy się gdzie bylibyśmy dziś gdyby nie nasze członkowstwo w UE. Nasze położenie geopolityczne nie pozostawia nam pola manewru. Obarczanie Unii za wszelkie zło to metoda populistów. Oni plują na UE a później zasiadają w Parlamencie Europejskim i biorą sowite diety w tym przeklętym Euro.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy