-
Ostatnie posty
-
@Rafał S już o tym pisałem,w NCz teoretyzowano nt takiego scenariusza w kontekście wyborów parlamentarnych w Polsce. Na zasadzie,skoro kolejne ekipy nie dotrzymują obietnic,nie dajmy im mandatu do rządzenia. W tym czasie Belgia od pół roku rządziła się bez rządu. Nasze media nie nagłaśniały spraw w Belgii ,bo u nas obywatel ma być przekonany,że bez rządu czy urzędu żyć się nie da. Jestem odmiennego zdania,zwłaszcza ,że w naszej rzeczywistości państwo głównie utrudnia życie obywatelowi, zaś swoje powinności względem niego wypełnia na poziomie 2 +, że odwołam się do szkolnej skali ocen .
-
Zdecydowanie. W tej cenie jest super na działkę ( dzwięk, wykonanie, czas pracy, aplikacja ). To jest mój pewniaczek sprawdzony ( kiedyś kupiliśmy na wyjazd na kawalerski ). Nie dopłacałbym do JBL używanego w podobnym celu. Wiadomo jak to z takimi urządzeniami sporo stawia się na bas, ale jest fajna aplikacja w EQ gdzie mozna, go ustawić pod siebie. Jest też specjalny tryb łączenia tych głośników przez tryb TWS
-
-
Ostatnio poruszane tematy