-
Ostatnie posty
-
Poszukałem trochę w sieci i w nie odległym salonie na stronie LS50 meta były za 2140 sztuka, co wydaje mi się extra ceną zachęcającą do ich sprawdzenia jeszcze bardziej. Niestety okazało się, że nie mają ich w tej chwili na stanie, nie wypożyczają i alternatywnie polecają kolumny podstawkowe B&W 606 lub 706, które jak napisali w ich opinii "zdeklasują LS50 meta", i być człowieku tu mądry. Mocne słowa bo nie pytali nawet z czym to chcę sparować ... nie umiałem się powstrzymać by nie napisać 😅 Prośba do Q21 jeśli możecie to chętnie dowiedział bym się na priv w jakiej cenie moglibyście je wypożyczyć jeśli jest taka możliwość
-
Jest jeszcze korytarz i dalej kuchnia oraz zawsze otwarte drzwi do sypialni. Nie wiem czy to też powinno się wliczać w metraż przy doborze głośników i jakie ma to tak na prawdę znaczenie?
-
Może troszkę fantazji i £ https://ebay.us/m/TYooZl
-
Z prestiżowej serii "Zagraniczna muzyka, polska cena" 😂. Naprawdę ktoś to wymyślił.... No i się kupowało, bo innych wydań nie było. Ale brzmi naprawdę spoko. Z reguły to były takie ubogie edytorsko wersje np. bez książeczki. Tu jest komplet, nawet jest to wersja dwuplytowa, z DVD! A tak na marginesie uważam, że wszystkie koncerty MTV Unplugged brzmią bardzo dobrze.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy