-
Ostatnie posty
-
Głośnik nienaruszony. W moim przypadku (heco 11f) w tych prowadnicach nic nie musiałem rzeźbić - pasowały otwory i nawet śrubki od oryginalnych uchwytów pozostały (mimo, że to łby imbusowe to nie przeszkadzają w przesuwaniu). Te prowadnice wysuwają się oczywiscie w obu kierunkach, więc dostęp do mocowania sufitowego będzie i z lewej i prawej dostępny, tylko zapas przewodu trzeba sobie pozostawić na takie manewry. Tutaj ze względu na terminale montaż od zewnętrznej mam (jak na foto), na upartego wewnętrzny rząd otworów też można wykorzystać. Zakup w 'liroju' - jakiś śmieszny koszt naście pln za parę.
-
Oceny widać na Plus może warto zaryzykować? Mój ten darrabiany pilocik działa trochę z oporem ale tragedii nie ma. Używam tylko głośności i wybór źródła.
-
E, to prędzej z tym: https://allegro.pl/oferta/pilot-do-audio-cyrus-3i-11828231009 … tylko, ze ten pierwszy jest jakiś zgrabniejszy. Rzecz w tym, że już pisałem do kilku sprzedających, i na pytanie o współpracę z konkretnym modelem Cyrusa padała odpowiedź „nie mam takiej wiedzy”.
-
Zakupiłem więc Asusa RT-AX58U. Podoobno z transferami daje sobie dobrze radę (w oparciu o przeanalizowane testy) i jest w stanie nawet odtwarzać filmy w 4K. Zobaczymy jak przestestuje.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy