-
Ostatnie posty
-
A ja wychowałem się na punk rocku. Moskwa , Siekiera , Dezerter itp. Później przyszedł czas Sisters of Mercy Joy Division i Dead Can Dance. Lubię od czasu do czasu wrócić do tej muzyki choć jakość nagrań jest jaka jest ale w tym przypadku liczą się emocje i wspomnienia młodości. Dziś dzięki Tidalowi słucham wszystkiego poza disco I muzyką poważną.
-
@michaudio świetny pomysł na wątek! Nie błysnę w tej chwili ,bo u mnie jest nieco inaczej: kiedyś byłem dość hardcorowym metalowcem słuchającym w domu ówczesnych szatanów ,przy których giganci heavy metalu to byli smętni balladziści. Dziś śmieję się sam do siebie,jak mogłem słuchać tego łomotu?. Dzięki skromnej Tadze i Elacom odkrywam na nowo kawałki , które słyszałem przysłowiowe 1000 razy i teraz jestem zdziwiony, że w nowej odsłonie stają się dla mnie hitami. Przyklad- Tina Turner i David Bowie w kawałku "Tonight". Brawa za akcję na Oktoberfest !😁
-
Przez Łukasz Kazalski · Napisano
Cześć. Mam zestaw WiiM i wzmacniacz cambridge cx a mkii. Podczas oglądania telewizji na zmacaniach po 30 minutach się wyłącza nie wiem dlaczego. Ktoś coś podpowie jak to zmienić ? -
Moj lampowiec podnosi w pokoju temperature o nawet dwa stopnie.Wiec dotkniecie lamp w trakcie pracy to poparzenie murowane.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy