-
Ostatnie posty
-
Najbardziej w czarnej jest PSL , za nim SLD i Hołownia. Tyle , że mamy klincz. Tusk nie powie oficjalnie , że spieprzyli , bo PO nie rządzi. W/w wiara już zaczyna kombinować ,czy przypadkiem nie wpaść na piwko do Mentzena. Oj , za dwa lata będą jaja.
-
Jeśli Cię to rzeczywiście interesuje, to zapytaj mnie przez PW.
-
@tomek4446 całkiem niedawno podśmiewałem się w tym wątku,że to czy premier weźmie się do roboty zależy wg wielu od wyniku wyborów: Trzaskowski, leżymy dalej,Nawrocki,trzeba zakasać rękawy. I słowo ciałem się stało!😁. Premier właśnie zapowiedział ostrą pracę rządu i koalicjantów. No to zobaczymy😁. Ciekawostka,Szymon Hołownia,z którym w wielu sprawach się nie zgadzam,ale podejrzewam o pewną uczciwość obcą zawodowym politykom duopolu ostro wierzga. Lukier na koalicji pęka,oby z korzyścią dla obywateli. Może strach pomoże. Bo jak się Prezes weźmie za wendettę to serio Poseł KO właśnie chwali się osiągnięciami rządu u Gozdyry, pięknie mówi o dowiezieniu obietnic socjalnych. Brawo!😁. Widać nie tylko u Prezesa brak rozumnych posłów 😁
-
I znowu. I znowu w tv kolejni profesorowie , socjolodzy , politolodzy tłumaczą mi jakie to błędy były popełnione przez sztab Trzaskowskiego. A ja zamiast tych tuzów nauki polskiej , chciałbym usłyszeć argumentację tych zwykłych ludzi ,którzy głosowali na Nawrockiego. Może żyje w jakiejś bańce , chciałbym się w końcu dowiedzieć jaka ta Polska jest . Bezczelność Hołowni nie zna granic , właśnie przeprosił wyborców za to , że nie udało się dowieść obietnic z wyborów parlamentarnych. Pasławska z PSL-u też się ocknęła i opowiada , o jakimś przyspieszeniu , to normalnie kpina. Słucham Tuska i nie wierzę. Nawrocki nawet jeszcze jeden dzień nie urzęduje , a Tusk właśnie wypowiedział mu wojnę
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy