-
Ostatnie posty
-
Pewnie jest to skala decybelowa. Tzn kiedy robisz głośniej to cyfry idą w stronę 0. Skala zazwyczaj zaczyna się od bardzo niskich wartości ujemnych (np. -90 dB lub -80 dB), co oznacza niemal całkowite wyciszenie. Punkt odniesienia: W miarę pogłaśniania, liczby na wyświetlaczu "rosną" w stronę zera (czyli np. z -40 dB na -20 dB). Zero i powyżej: Wartość 0 dB oznacza zazwyczaj maksymalne wzmocnienie bez tłumienia sygnału wejściowego. W niektórych trybach lub konfiguracjach wzmacniacz może pozwolić na wyjście powyżej zera (np. do +10 dB), co oznacza aktywne wzmocnienie sygnału.
-
Ależ to jest płyta! Nie słyszałem jej od lat .... Zaskakuje niezwykłym kontrastem między jej artystycznym wyrazem - nastrojowym, czasem podszytym subtelnoscią (Pilots), a czasem silnym niepokojem (Human) a z drugiej strony sposobem prezentacji - bardzo bezpośrednim, wręcz ofensywnym! Rok 2000. To było pół mojego życia temu...
-
No właśnie do nich będzie raczej ok, chodzi mi o oberony 9, czy napędzenie ich magnatem da jakiś satysfakcjonujący efekt czy to raczej bez sensu i odpuścić sobie wgl. wypożyczenie tego zestawu. Głośno nie słucham muzyki, ale i do umiarkowanego sluchania pewnie potrzeba też im troche prądu
-
Ciekawe kiedy dojedzie😂Słowność u tego faceta nie jest najlepsza.Ciekawe jak z fachowoscią....
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy