-
Ostatnie posty
-
Ja mam yamahę As 1000 przełączała mi samoistnie źródła, pewnie wymagane jest jakieś przeczyszczenie styków. Obecnie już tylko zdobi mi szafkę i muszę przyznać że ładnie wygląda. Natomiast używam niekiedy CD 1000 i muszę powiedzieć że jako źródło jest ok.
-
To są całkowicie uzasadnione oczekiwania. Z tym że, jeżeli masz odpowiednie umiejętności (czyli wykształcenie i języki), to po cholerę masz się kopać z kaczystowskim układem?
-
@Rafał S eee tam. Każde pokolenie stoi przed tym samym problemem. Obecnie jest bardzo dobrze. Najwyżej młodzi będą musieli jakoś przełknąć gorycz mieszkania chwilę dłużej z rodzicami i tyle. Dawniej ludzie się gnietli w małych mieszkaniach i żyli, dziś dom za domem się budują, a i tak szczerze jak tylko chce się robić można solidne pieniądze zarobić. Problem w tym że młodym w większości się nie chce nic, a chcieli by od razu zarabiać jak dyrektorzy.
-
Banaś to jest inna sprawa. https://wiadomosci.wp.pl/dwoch-synow-stracilem-trzeciego-nie-strace-banas-zapowiada-ze-w-sporze-z-pis-jest-gotowy-na-wszystko-6648582144416640a
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy