-
Ostatnie posty
-
Na miejscu konfederacji zagłosowałbym na Nawrockiego. Taki ruch spowoduje stagnację w reformach , zablokowanie obietnic Tuska, a co za tym idzie wkurw społeczeństwa. Idealne podłoże pod wygranie przyszłych wyborów parlamentarnych.
-
W PiS dyspozycje już wydane: u redaktor Gozdyry wysmarowany wazeliną poseł Wójcik wdzięczy się w kierunku Mentzena😁. Żeby mi chłopa nie zepsuł, młody,jeszcze się złapie na nieszczere pochwały 😁
-
Tyle , że to bezrobocie to nie wynik rządów SLD, a wcześniejszych Solidarności. Zaczęło się od Balcerowicza i " schłodzenia gospodarki " , a następnie za Bieleckiego i Suchokiej wyprzedania dużych zakładów przemysłowych przez niejakiego Lewandowskiego , ministra przekształceń własnościowych. Większość majątku nas wszystkich poszła za " ile kto da " lub na podstawie listów intencyjnych , czyli za darmoszkę. Takie przejście na gospodarkę rynkową , przy jednoczesnym zablokowaniu przedsiębiorczości, która pięknie się rozwijała / i to bez jakiejkolwiek pomocy państwa / spowodowało gigantyczne bezrobocie. Nie były to lekkie czasy ale obarczanie za ten stan rzeczy Kwaśniewskiego nijak się ma do rzeczywistości.
-
DynamicEQ działa przy niskiej głośności - to taki odpowiednik filtra kontur (Loudness) czyli "podbija" skraje pasma przy cichym słuchaniu, im głośniej tym wpływ filtra jest mniejszy, ale w Audyssey zauważyłem że nawet na poziomie referencyjnym Dynamic EQ dalej działał, a powinien się wyzerować, jak miałem Marantz-a to nie dość że Audyssey mnie wkurzał swoim algorytmem (korekcją) to Dynamic EQ było dla mnie totalnym przerysowaniem skrajów pasma, ale wiele zależy od akustyki pomieszczenia i każdy z nas ma swój gust. a jak gra to w trybie Direct? bez korekcji. Jeżeli źle to znaczy, że akustyka pomieszczenia jest na nie najlepszym poziomie, ale po to masz korekcję (Audyssey) żeby to poprawić, jednak jeżeli fronty ustawisz na odcięcie to musisz je uzupełnić subwooferem stąd lepiej może wypadać 2.1. Ale -4dB zdecydowanie lepiej niż koniec skali -12dB 👍
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy