-
Ostatnie posty
-
Witam ponownie, Lektura Internetu skłoniła mnie do przetestowania Moon 250i v2. Wyszło jak zawsze - poza budżetem i to jeszcze bez DAC'a 🙃 Ale cóż nie robi żeby znaleźć ideał.... Narazie nie będę pisał o wrażeniach bo dopiero sie ogarniam. W dalszych planach dojedzie jakis porzadny DAC/Streamer ale poki co potrzebuje cos na początek i mysle o jakims używanym Bluesound 2i lub wiim pro plus (i moze jakies lepsze zasilanie). Jak sie sygnaturowo w brzmieniu różnią, podpowie ktos?
-
Przez il Dottore · Napisano
Trudno powiedzieć... Wszystko jest bardzo indywidualne. Moim zdaniem wpływ kabla zależy od tego, jak dobrze skonstruowano układ zasilania we wzmacniaczu. Np mój Sugden jest totalnie niewrażliwy na kable. Cokolwiek podłączysz - gra tak samo. wliczając Chorda Sarum T, który chyba jest droższy niż sam wzmacniacz. Jedyny kabel zasilający, który zmienił brzmienie Sugdena to był Ansuz serii X. Przybyło ociupinkę wysokich ale nie uznałem tej zmiany za pożądaną i nie kupiłem Ansuza. Inna bajka natomiast na DAC i na Aurenderze. Tutaj zamiana "normalnego" kabla na jakiś dobrze ekranowany OFC ma jednoznacznie pozytywny wpływ. Kup na Ali - są ładne kable tam dostępne. Nie wydawaj więcej niż 200 zł. W podobnej cenie zdaje się, że ma też kable zasilające Tomanek. Są to bardzo ładne kable. -
Przez marcinmarcin · Napisano
może ktoś zrozumie, choć wątpię, a jak nawet. to zarzucone zostanie scamem ... https://www.nik.gov.pl/aktualnosci/finanse-publiczne/prezes-nik-o-wykonaniu-budzetu-panstwa-w-2024.html
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy