-
Ostatnie posty
-
No fakt, za to rządy PiSu to pasmo samych spektakularnych sukcesów: Elektrownia Ostrołęka - blisko dwa miliardy strat na bezsensownej rozbudowie i jej likwidacji. Przekop Mierzei wiślanej - ponad miliard wydany, żeby kilka łódek miesięcznie mogło przepłynąć na skróty. Bo bez stałego pogłębiania kanału wodnego o średniej głębokości ok.3 metrów do portu w Elblągu nie wpłynie nic większego. Czy wreszcie sprzedaż Lotosu, za równowartość jednorocznego obrotu, czyli za przysłowiową czapkę śliwek. Lotos to była przynosząca zyski firma, nie jakaś upadająca przestarzała fabryka. To w kwestii wyprzedaży majątku narodowego...
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
@Mateusz Stachurski no na czarny ciut się spóźniłeś. Patrzyłem ostatnio około 2 tygodnie temu to jeszcze czarne mieli na stanie. Tak samo było z nówkami co sprzedawali na polskim amazonie, pierwsze wyprzedały się czarne. -
Przez Mateusz Stachurski · Napisano
Audiolab ma play-fi, mam obecnie to ustrojstwo w soundbarze, to tak trochę jakby tego strumieniowania nie mieć, straszna aplikacja... Ciekawostka, czytałem oficjalny test-współpracę Davis Acoustics-Octavio amp, nie wiem czy to bardziej marketing , czy prawda, że to się zgyrwa ze sobą. Widzę, że macie w outlecie w b.fajnej cenie Octavio, tylko z małym wzmacnaiczem (można po prostu dokupić sobie ten 32V i podłączyć?) I podejrzewam, że nie ma żadnego EQ/DSP? A na tym mi trochę zależy, lubię pogrzebać w ustawieniach. I jak się to ma np. względem Audiolaba/Marantza? Spojrzę na niego, dziękuję za polecajkę! Szkoda, że nie ma czarnych właśnie, mieszkam w czarnej jaskini, pasowałby Kolumn słuchalem jak najbardziej, grają super dla mnie. Zwarty bas, może nie jakiś super mocny (Krypton 6 to naprawdę małe kolumny, ale po moich doświadczeniach z testowaniem większych kolumn, myślę, że to bezpieczne rozwiązanie) bardzo ładna popchnięta w przód średnica, bardzo ładnie wokale brzmią (no właśnie trzeba wzmacniacza co tego nie zepsuje i są szczegółowe jak lubię ale nie męczące. BArdzo dobre brzmienie z tym pier audio hybrydą grało to bardzo fajnie dosadnie w dole z piękną średnicą i nie uciętą górą. Dlatego się zsatanawiam and tańszym Magnatem MA700, ma dodatkowo wyjście HDMI, ale no musiałbym wypożyczyć. Z nowych i czarnych da się dostać Denona PMA900HNE, trochę nowsza konstrukcja od Marantza PM7000n. Jak one +/- mają się do siebie?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy