-
Ostatnie posty
-
Czy spłycam? Jeśli zdecydowana większość społeczeństwa brzydzi się takimi działaniami , to wytłumacz te 51% poparcia.Trzaskowski to też nie moja bajka, ale przez czas gdy PiS miał pełnię władzy nie potrafili mu przypiąć żadnej afery. Inni byli aresztowani a na Trzaska nic nie znaleźli
-
I co panie Bodnar, te 600 śledztw może pan sobie zwinąć w rulonik i wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi. Gdyby pisowcy byli rozliczani, to PiS by stracił bardzo dużo głosów. A tak to ludzie wyszli z założenia, że "k*rwa k*rwie łba nie urwie". Inna sprawa, że PiS prowadził kampanię negatywną - nawet bym powiedział, skrajnie czarny PR - a z tym jest ciężko wygrać argumentami.
-
Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie. To ma sens!
-
Przez przemeklbn · Napisano
Myślę, że bardzo spłycasz powody, którymi kierowali się wyborcy. Jestem pewien, że zdecydowana większość społeczeństwa brzydzi się takimi działaniami. Niestety obydwaj kandydaci drugiej tury byli słabi, a poziom debaty między nimi - często żenujący. Więc zapewne wyborcy musieli sobie odpuścić ideał męża stanu i kierować się innymi kryteriami niż cechy własne tych dwóch osobników.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy