-
Ostatnie posty
-
Przez CatchMe8911 · Napisano
Moze wloze kij w mrowisko jesli chodzi o kable ale mialem wlasnie okazje porownac swoj zestaw na oryginalnych kablach audeze oraz kabelkach z Ali firmy Openheart ... I teraz troche nie miesci mi sie w glowie, ze oryginalne kable ktore daje producent (i wycenia na swojej stronie jako mozliwosc oddzielnego zakupu na okolo 800 zl) graja gorzej niz te ktore mozna zakupic w cenie ~100 zl i wykonane sa w moim odczuciu nawet lepiej 🤦♂️ I nie zebym szukal "oszczednosci" czy "taniosci" bo lubie miec cos drogiego na lata ... ale w tym wypadku wielokrotnie sie przekonalem, ze oryginalne okablowanie jest tak slabe, ze producenci w tej kwestii moga sie uczyc od chinczykow ktorzy oferuja kable za maly procent ich ceny. -
Pojawil sie juz model RZ51 ale nie mam jak tu wam wrzucic foty z telefonu 😂 Znacie :
-
Tak, to był dobry koncert, aczkolwiek większe wrażenie wywarł na mnie występ FKA Twigs, której album Eusexua bardzo polecam. https://tidal.com/album/412952396/u
-
Prawda, zasilające mam. Teraz na głośnikowe przyszedł czas, ale chcę wypozyczyc dwa, trzy sety i mieć co porównać
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy