-
Ostatnie posty
-
Przez nietoperz420 · Napisano
Cześć planuje pomału jakis zakup gramofonu , myślałem ze skoro mam ma9500 to wezmę od Mcintosha mt5 tylko kurde trochę dużo chyba jak na gramofon patrzałem też na gramofon od denona 3000ne wypada nawet nieźle w stosunku do tego maka napewno cenowo , może macie jakieś „pewniaki” albo coś czym mógłbym się zainteresować ? Chodzi o to że moje główne źródło teraz to dmp a6me gen2 , i niby jestem w miarę zadowolony ale ostatnio testowałem cd od rotela i zjadł tego stremer na śniadanie z tego też względu chciałbym kupić coś na „płyty „ i padło na gramofon -
Tak, polityka Spotify cokolwiek niekonsekwentna i dziwna. Większość słuchających i tak ma w nosie poprawę jakości, bo raczej wiążą to z pożeraniem danych (młodzież), interesuje ich szeroka dostępność muzyki, a nie jej głębia bitowa... bo i tak słuchają na średnich telefonach i średnich sluchawkach bt w tramwaju/autobusie (młodzież), potrzebują ułatwień w dostępie do np social mediów i tu Spotify bije Tidala już od dawna na głowę - patrz kody kreskowe piosenek vs wklejanie "kilometrowego" linku (młodzież). A ci którzy chcieli lepiej, już dawno są na Tidalu czy Qobuzie, więc jaki cel zmiany nie wiem. Obserwuję to z obojętnym uśmiechem 😏.
-
Rozumiem, można również puszczać muzykę przez bluetooth w obu przypadkach. Przedstawiłem jedynie propozycję
-
@pairtick i od razu lepiej to wygląda. Kobiety coś w sobie mają,przyjemniej się patrzy...😁
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy