-
Ostatnie posty
-
@MariuszZ z przyczyn zdrowotnych testy wstrzymane na około 1.5 m-ca , ale pierwsze ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
-
Tak mi się skojarzyło, na wszystkim można zrobić biznes 😉
-
Przez AudioPolak · Napisano
Dziękuję za podpowiedzi. Nie upieram się na SA35 ale podoba mi się też, że mam w jednym, estetycznym "klocku" zamknięty temat elektroniki. Tak jak wcześniej pisałem, nie szukam ideału i pewnie każda z propozycji jest na tyle dobra i muzykalna, że mnie zadowoli. Muszę przekalkulować jeszcze jaki zestaw i w jakiej cenie da się kupić. -
Po świetnym - i do słuchania, i tańczenia występie na Tauronie - wróciłem do odsłuchów. A co do seta. Dobre techno bez młockarni, bez wszystko zalewającego subowego basu, w dobrym tempie, z akcentami klasycznego detroit, z dzwoneczkami i innymi upiększaczami fruwajacymi do okoła głowy, a przede wszystkim w ponadnormatowym wymiarze czasowym(jakby mu nie powiedzieli ze koniec, że miał grać do 4, to pewnie by tam jeszcze stał... 62 lata na karku, a widać ze syntetyczne dupotrzaski sprawiają mu przyjemność; ku uciesze tłumu) Cała plyta interesująca. A to dowód że dobra elektronika nad Wisła ma się dobrze, a sam gatunek na Vangelisach, Kraftwerkach, Tangerine Dream i im podobnych się nie skończył. Do sluchania od dechy do dechy. Imo bardzo wartościowy materiał.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy