Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Juz dwa dni slucham 702 z nadem m10 v2 i musze powiedziec , ze to kombo nie daje rady:) 705 z nadem gra lepiej.wiecej szczegolow.  Zastanawiam sie nad rotelem ras 5000, chociaz tez nie wiem czy ten zmacniacz bedzie wystarczajacy:) ma ktos jakis pomysl na cos innego niz rotel? 
    • Podlacz oba (albo choc jedno) urzadzenia do ethernetu i zobacz czy pomoze. Jesli nie masz takiej mozliwosci, upewnic sie ze oba sa na jednym access point. Kiedys mialem takie problemy z niektorym urzadzeniami wlasnie jak byly na dwoch roznych AP Czy jest mozliwosc podlaczyc czytnik CD tak zeby bylo mozna obslugiwac przez ekran dotykowy? Uzywam go dosc duzo, dla mnie jest wygodny. A jesli nie, czy ktos dobieral juz cos zeby ladnie pasowalo pod (nad?) Wiim Ultra? Odnosnie DAC - dla mnie jest fajny, mam dosc "jasny" system i on tam dobrze pasuje (dla mnie). 
    • Psynma is a creative hub for filmmakers and writers. It offers guides, tips, and tools to help people learn screenwriting, story structure, and film techniques. The site inspires storytellers to improve their craft and turn their ideas into powerful cinematic experiences. psynma 3 Point Lighting Setup Gimbal
    • Dzięki Wam bardzo! Klotz zamówione
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...