Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'brak basu'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AUDIO
    • Stereo
    • Kino Domowe
    • Technika lampowa i analogowa
    • Kluby - Sprzęt znanych marek
    • Audiofile dyskutują
    • Nasze testy
    • Niezbędne audiofilskie dodatki, czyli kable i inne akcesoria
    • Słuchawki i wzmacniacze słuchawkowe
    • Akustyka
    • PC-Audio / iPhone / iPod / głośniki bezprzewodowe / DJ i nagłośnienie imprez
    • Od radio do audio w samochodzie
    • DIY, czyli Do It Yourself oraz serwis i modyfikacje sprzętu
    • Artykuły
    • Co się dzieje na mieście, czyli prezentacje sprzętu audio
  • MUZYKA i FILM
    • Koncerty na żywo, audycje radiowe i telewizyjne
    • (Najczęściej) dobre realizacje i nagrania
    • Gatunki muzyczne
    • Wykonawcy
    • Refleksje melomana
    • Dobre kino, czyli co oglądają audiofile
  • GIEŁDA
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię/Inne
  • KOMENTARZE, OPINIE
    • Nic o nas bez Was
    • Rozmowy (nie)kontrolowane

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie


Lokalizacja

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam. kupiłem dwa dni temu laptop marki HP Pavilion 15-CW1063WM+ Windows 10 Home. Po podłączeniu jack-a pierwsze co zauważyłem to to że jack nie wchodzi cały do gniazda słuchawkowego. Sprawdzałem czy czasami gniazdo nie jest zapchane jakimś paprochem. Wychodzi na to że jest ok. Po włączeniu muzyki grają tylko wysokie tony/brak niskich. Z tego co sie orientuje gniazdo nie łapie masy na wtyku jack. Laptop nowy przynajmniej tak był opisany. Pierwsze co mi przyszło na myśl to oddać na gwarancję. Druga myśl to taka by kupić jakąś przejściówke HDMI-czincze. Wzmacniacz jaki posiadam to Pioneer (A400). I stety albo niestety nie ma on złącza HDMI tylko czincze. Nie ukrywam że jestem bardzo zły przede wszystkim że sprzęt jest nowy i ma za zadanie chulać. Za każdą pomoc będe bardzo wdzięczny.
  2. Witam zmieniłem amplituner z Onkyo tx nr626 na marantz sr5012. I problem jest tego typu że gdy podłączyłem marantz nie ma basu.kalibrowałem głośniki kilka razy szperałem w ustawieniach i nic.. Jakiś tam słabo słyszalny jest ale w porównaniu do onkyo to przepaść.. Gdzie mam szukać przyczyny? Jakieś końcówki mocy czy może źle podłączyłem? Zestaw głośników to canton zdjęcie niżej bo nie mogłem znaleźć modelu.
×
×
  • Utwórz nowe...