Chmarski Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu A ja mam problem. Posłuchałem dzisiaj Dali IO-8 i IO-12. Idiota! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Chmarski napisał: A ja mam problem. Posłuchałem dzisiaj Dali IO-8 i IO-12. Idiota! i jak wypadłby w stosunku do Bowersów ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Mulka Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Panowie. Koniec końców, kupiłem te Momentum 4 w dość okazyjnej cenie, jeszcze rok na gwarancji i powiem Wam, że dźwiękowo, bardziej odpowiada mi ich sygnatura od Bowersów. Co do jakości wykonania, jak już ktoś tutaj napisał, są gorsze od PX7 S2. Teraz mam Bowersy i Sennheiser i raczej te drugie ze mną zostaną a pierwsze pojadą na sprzedaż. Może macie jakieś typy słuchawek które jakością wykonania są podobne do Bowersów a sygnaturą dźwiękową do Sennheiser? Wtedy pozbył bym się tych dwóch na rzecz jedynych 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts