Wojtek Mulka Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć. Po różnych perturbacjach ze słuchawkami bluetooth doszedłem do wniosku, że nie potrzebny mi jest w ogóle ANC itp. a przenośne to wystarczą mi Soundcore Liberty 3 pro i w związku z tym szukam dongle na USB C i słuchawek na kabel półotwartych, bądź zamkniętych w sumie do 1000 zł max i biorę tutaj pod uwagę sprzęt używany. Dźwięk jaki mnie zadowala to szczegółowy z fajną sceną, ale też nisko schodzącym basem który jest gdzie trzeba a nie zalewa całego pasma. Gdybym miał podać przykład, to taki kompromis pomiędzy Bowers&Wilkins PX7 S2 a Sennheiser Momentum 4 mniej więcej. Słucham muzyki każdej, ale głównie metalu i rocka progresywnego poprzez Qobuz, Tidal czy USB Audio Player Pro. Czy możecie mi coś doradzić? Jeśli chodzi o dongle, to nigdy w życiu takiego czegoś nie używałem, także nie mam pojęcia nawet czego szukać. Telefon to Google Pixel 9 Pro XL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts