Sipo Napisano 5 maja Napisano 5 maja Potrzebujesz zbudować zwrotnice, to nie jest prosta sprawa. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 5 maja Napisano 5 maja https://livesound.pl/tutoriale/4418-zwrotnice-glosnikowe-wprowadzenie-do-tematu Odpisz, cytując
Marcin001 Napisano 5 maja Autor Napisano 5 maja To wiem, że potrzebuje zwrotnicy. Części do budowy zwrotnicy mam, Tylko nie mam pojęcia jak to zgrać przy takim układzie niskotonowych 6,5 omh. 41 minut temu, Sipo napisał: Potrzebujesz zbudować zwrotnice, to nie jest prosta sprawa. Wie 46 minut temu, Marcin001 napisał: Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 6 maja Napisano 6 maja Prosto to robisz; dwa woofery będą obsługiwać niskie rejestry a wtedy łączyć głośniki równolegle. Te 6,5 ohm to rozumie się jest pomiar rezystancji cewek? Jeśli tak to masz przetworniki o impedancji 8 ohm. Wypadkowo otrzymujesz kolumnę o impedancji 4ohm. To nie ma nic trudnego:) Odpisz, cytując
Recommended Posts