Marcin001 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Potrzebujesz zbudować zwrotnice, to nie jest prosta sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu https://livesound.pl/tutoriale/4418-zwrotnice-glosnikowe-wprowadzenie-do-tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin001 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu To wiem, że potrzebuje zwrotnicy. Części do budowy zwrotnicy mam, Tylko nie mam pojęcia jak to zgrać przy takim układzie niskotonowych 6,5 omh. 41 minut temu, Sipo napisał: Potrzebujesz zbudować zwrotnice, to nie jest prosta sprawa. Wie 46 minut temu, Marcin001 napisał: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts