Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 13:58 Napisano wczoraj o 13:58 Dnia 19.05.2025 o 07:52, Sundin997 napisał: Kabli mam kilka i dokupiłem ostatnio na probe kabel który polecał Butler,nic to nie dało. Telewizor to LG 77 B4,raczej problem jest w jednym z tych sprzętów. Zapomniałem dodać że kiedyś,jak kupiłem ten tv w listopadzie to po mękach zaczęło działać. Był atmos w Netflix,ale jak robiłem "przekablowanie" różnych sprzętów ,bo mam jeszcze stereo i na jakiś czas odłączyłem Yamahę,to powrotu już nie ma. Teraz już nie chce zatrybic. Przeniose do drugiego pokoju i podłącze do Samsunga,zobaczę czy zatrybi. Jeśli nie to gwarancja,a jeśli tak to mam problem. Cześć Kiedy zakupiłeś ten model Yamahy? Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano wczoraj o 18:19 Napisano wczoraj o 18:19 4 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Kiedy zakupiłeś ten model Yamahy? Listopad lub grudzień 2023 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu Dnia 22.05.2025 o 20:19, Sundin997 napisał: Listopad lub grudzień 2023 Na przestrzeni ostatnich lat, pojawiały się pojedyncze sygnały o tym, że amplitunery Yamahy miały problem z niektórymi telewizorami. Ale tam typowany był wyłącznie Samsung... Odpisz, cytując
Recommended Posts