cheops89 Napisano wczoraj o 10:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:24 Witam wszystkich mam takie głupie pytanie kupiłem nie dawno ifi zen dac v3 działa wszystko dobrze ale mam taką rozkminie, chodzi mi o podświetlenie za pokrętłem głośności są tam rożne kolory które wskazują na jakość muzyki, dźwięku Yellow PCM 44.1/48kHz Białe PCM 88.2/96/176.4/192/352.8/384/768kHz Red DSD 256/512 Green MQA Blue MQA Studio Magenta Original Sample Rate I jak sprawić żeby grało na Magnacie bo pewnie najlepsze XD ja sie kompletnie nie znam a mój perfekcjonizm nie pozwala mi przestać o tym myśleć. Coś tam ściągałem z internatu bawiłem sie na Tidal a tam jakoś dźwięku podobno najlepsza ale nic sie nie zmienia. I na koniec według was to zielony czy zółty niby zielony ale pod kątem jak sie patrzy nabiera żółtej barwy, głupie pytanie ale dla świętego spokoju pisze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Magenta odnosi się do MQA stosowanego w Tidalu jakiś czas temu, więc na ten moment nawet nie wiem, czy da się ją jeszcze uzyskać Jeśli masz Tidala i włączysz tryb ekskluzywny, to będzie już bdb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts