Aaddii8812 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Witam forumowiczów czy ktoś miałby schemat do tejże Yamahy, ponieważ strona hi-fi engine mi nie działa. Serdecznie pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Aaddii8812 napisał: ponieważ strona hi-fi engine mi nie działa. Nie działa faktycznie , vinyl engine też. O ten schemat chodzi ? yamaha_ca-1000_amplifier.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaddii8812 Napisano 49 minut temu Autor Udostępnij Napisano 49 minut temu 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Nie działa faktycznie , vinyl engine też. O ten schemat chodzi ? yamaha_ca-1000_amplifier.pdf 4.67 MB · 1 download Chyba tak ja mam yamaha ca 1000 mk2 więc nie dużo się różni chyba jedynka od dwójki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts