Aaddii8812 Napisano wczoraj o 18:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:15 Witam forumowiczów czy ktoś miałby schemat do tejże Yamahy, ponieważ strona hi-fi engine mi nie działa. Serdecznie pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 20:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:56 2 godziny temu, Aaddii8812 napisał: ponieważ strona hi-fi engine mi nie działa. Nie działa faktycznie , vinyl engine też. O ten schemat chodzi ? yamaha_ca-1000_amplifier.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaddii8812 Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Nie działa faktycznie , vinyl engine też. O ten schemat chodzi ? yamaha_ca-1000_amplifier.pdf 4.67 MB · 1 download Chyba tak ja mam yamaha ca 1000 mk2 więc nie dużo się różni chyba jedynka od dwójki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 56 minut temu, Aaddii8812 napisał: Chyba tak ja mam yamaha ca 1000 mk2 więc nie dużo się różni chyba jedynka od dwójki? Nie mam pojęcia , tu masz dwójkę yamaha_ca-1000ii.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaddii8812 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie mam pojęcia , tu masz dwójkę yamaha_ca-1000ii.pdf 866.96 kB · 1 download Dzięki wielkie za pomoc. Temat uważam za zamknięty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts