jajek_k Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czołem! Aktualnie NAD C356BEE po modzie, kolumny PSB T6 grające w 40m salonie + otwarty aneks kuchenny. Jak dla mnie mało mięsa. Dokupiłem nawet suba, ale to wciąż nie to… Chętnie poznam rekomendacje jednego i drugiego do takiej powierzchni. Słucham głównie rocka i jazzu. Nie chcę wydać równowartości dobrego auta, ale szukam czegoś z dobrą relacją jakości do ceny. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, jajek_k napisał: Czołem! Aktualnie NAD C356BEE po modzie, kolumny PSB T6 grające w 40m salonie + otwarty aneks kuchenny. Jak dla mnie mało mięsa. Dokupiłem nawet suba, ale to wciąż nie to… Chętnie poznam rekomendacje jednego i drugiego do takiej powierzchni. Słucham głównie rocka i jazzu. Nie chcę wydać równowartości dobrego auta, ale szukam czegoś z dobrą relacją jakości do ceny. Cześć Czy możesz podesłać zdjęcia tego pomieszczenia z kilku różnych stron? Odpisz, cytując
jajek_k Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Czy możesz podesłać zdjęcia tego pomieszczenia z kilku różnych stron? Jasne, bardzo proszę… Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Ok, dzięki. Sporo masz miejsc, gdzie dźwięk "ucieka". Najbardziej, usłyszysz to właśnie na basie. Stojąc w różnych punktach, raz będzie go mniej, raz więcej. Dlatego dostawienie subwoofera również może nie wprowadzić zmian. W tej sytuacji, zmiana sprzętu nie wniesie niczego. Wyłącznie przestawienie obecnej konfiguracji. Odpisz, cytując
jajek_k Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ok, dzięki. Sporo masz miejsc, gdzie dźwięk "ucieka". Najbardziej, usłyszysz to właśnie na basie. Stojąc w różnych punktach, raz będzie go mniej, raz więcej. Dlatego dostawienie subwoofera również może nie wprowadzić zmian. W tej sytuacji, zmiana sprzętu nie wniesie niczego. Wyłącznie przestawienie obecnej konfiguracji. OK, dzięki za opinię. Odpisz, cytując
Recommended Posts