pairtick Napisano 14 maja Napisano 14 maja https://www.visionexpress.com/glasses/lenses/varifocal-lens-option Jeżeli ktoś używa i byłby skłonny podzielić się własnymi doświadczeniami, to będę wdzięczny. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ja używam od ponad 15 lat. Nie wyobrażam sobie innych patrzałek. Żona natomiast nie toleruje tego, nie mogła się przyzwyczaić. A szkoda bo użytkowo to jest bajka. Masz 1 parę do wszystkiego: do czytania, do dali, na słońce (bo mam fotochrom) i do samochodu (bo mam fotochrom reagujący na światło widzialne, nie na UV - szyby auta blokują UV). Wszystko w jednym - jak dobry proszek do prania. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Moje następne gogle będą właśnie takie. Tyle, że gdy przymierzałem się do dwuogniskowych szkieł blisko 9 lat temu, zaproponowano mi dwa docięte szkła w jednej oprawce. Teraz oferują je zlane w jednym kawałku, komfort użytkowania to już inna, znacznie lepsza bajka. Jedyny potencjalny problem, to schodzenie po schodach, (patrzenie na schody, przez część do czytania) więc trzeba się przyzwyczaić. Poza tym same plusy "dodatnie"😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts