euter Napisano 22 maja Napisano 22 maja Roksan Caspian M2 w idealnym stanie wizualnym oraz technicznym. Komplet producenta - pilot, kabel zasilający, instrukcja oraz oryginalny karton wraz z wypełnieniem gwarantujący bezpieczną wysyłkę. Kolor frontu czarny. Cena: 4500 zł i wysyłka kurierem na mój koszt 1 Odpisz, cytując
euter Napisano 1 czerwca Autor Napisano 1 czerwca Ostatnia szansa na zakup. Mam kupca z Niemiec, lecz wolałbym sprzedać u nas, więc jeżeli ktoś jest chętny, proszę nie zwlekać z decyzją. Odpisz, cytując
Krzysztof Wagner Napisano Poniedziałek o 09:45 Napisano Poniedziałek o 09:45 Ilu letni caspian?Czy jeszcze aktualny? Odpisz, cytując
euter Napisano Poniedziałek o 09:49 Autor Napisano Poniedziałek o 09:49 @Krzysztof Wagner Wysłałem Ci PW. Odpisz, cytując
euter Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Tylu było chętnych, a jak przyszło do zrobienia przelewu, to nie ostał się ni jeden z nich Nowa cena forumowa: 4200 zł + 50 zł na kuriera Odpisz, cytując
Recommended Posts