cheops89 Napisano Środa o 17:55 Napisano Środa o 17:55 Dzień dobry mam takie pytanie posiadam Ifi zen dac 3 i ifi zen can 3 połączone przewodem RCA moglibyście mi dokładnie wytłumaczyć do czego służy przełącznik variable – fixed. mam ustawione na variable tak powinno być jak sie używa słuchawek ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:55 Napisano wczoraj o 08:55 Ustaw na Fixed Chodzi o poziom sygnału na wyjściu RCA. Fixed - stałe, wykorzystujesz przedwzmacniacz ze wzmacniacza słuchawkowego. Variable - zmienne i dublujesz regulację głośności. Odpisz, cytując
cheops89 Napisano wczoraj o 19:59 Autor Napisano wczoraj o 19:59 Dzięki wielki za odpowiedź można i tak i tak słuchać ale zostanę przy Fixed. Zakupiłem od państwa tego ifi zen cana 3 i jestem zachwycony jak to pięknie gra, do pełni szczęścia brakuje mi tylko jakiś lepszych słuchawek ale to musze pozbierać trochę. Ale i tak jest Sztos Odpisz, cytując
Recommended Posts