Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Poszukuje słuchawek dokanalowych w ksztalcie samsungowych Buds FE. Chodzi o to, że te z zamontowanymi skrzydełkami mi nie wypadają. Jedno ucho mam lekko zdeformowane przez co na przykład Buds 3 pro mi kompletnie nie pasują i wypadają.

Słucham różnej myzyki ale glownie jazz, rap, trochę pop przy aktywnościach sportowych.

Zależy mi na ANC i bardzo dobrym poziomie rozmów przez telefon na przyklad na zakupach w markecie.

Słuchawki będę łączył tylko z samsung galaxy s24+. Głównie uzywam Spotify do muzyki. Słyszałem o jakiś ograniczeniach w kodekach ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.

Słuchawki głównie do myzyki: bieganie, rower plus rozmowy tel. w zatłoczonych i głośnych miejscach.

Poprzednio miałem Buds FE oraz mam nadal nauszne Marshall IV i ich brzmienie lubię.

Budżet, szczerze nie myślałem ale możemy ograniczyć się do 500 - 1000 zł.

Dajcie znać co polecacie a ja bede szukal sklepow i testował dopasowanie do tego ucha.

Edytowano przez Keadratt
Napisano (edytowany)

Jako posiadacz buds 2pro oraz buds 3pro chyba proponowałbym jednak sprawdzić model buds 2pro przez wzgląd na podobną obudowę do fe (z wyglądu jest im bliżej). Dla mnie największą wadą buds2pro to właśnie wypadanie z ucha. Na rowerze w chlodnniejsze dni pomagała czapka. Teraz ten problem rozwiązuje model buds3pro. Niestety ma pewne inne wady jak dla mnie z sfery "dźwiękowej" , ale to może historia na "inna butelkę" i w innym wątku.

14 godzin temu, Keadratt napisał:

Słuchawki będę łączył tylko z samsung galaxy s24+

Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale u mnie powyższe słuchawki pracują z samsung s25ultra.

Edytowano przez Chyba Miro 84