sikor333 Napisano 4 maja 2009 Udostępnij Napisano 4 maja 2009 Witam!Niedawno kupiłem sobie golfa III Niestety radio jakie w nim jest nie zadowala mnie, dlatego też postanowiłem zmienić radio. I tu mam do Was pytanie. Jakie radio mi polecacie w granicach 300-350zł? Moje wymagania co do radia to oczywiście CD\MP3, zdejmowany panel i port USB. Czekam na propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 maja 2009 Udostępnij Napisano 4 maja 2009 Witaj; ale czy nie mylimy pojęć ? napisz co masz w ogole w tym golfie... zacznijmy historię od początku.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikor333 Napisano 5 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2009 Z przodu głośniki oryginalne z tyłu w pułce blaupunkty BGx 693 i radio na kasety blaupunkt. Radio chce wymienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 maja 2009 Udostępnij Napisano 5 maja 2009 najprostze rozwiązanie - ponieważ budżet jest dość niski, należy wysortować sobie sobie wg ceny i to co sie tam ce na allegro i kupic ten który się podoba, stawiajac na marki typu Alpine, Kenwood JVC, Pioneer.Rewelacji w tym przedziale cenowym nie oczekujKwestia czy jak kupisz radio to juz tak wszystko zostawiasz czy nie ? czy chcesz bawic sie w CA czy nei i na ile Ciebie bedzie stac..bo uwierz mi koszty nie są małe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikor333 Napisano 6 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2009 Brat kupił CLARION DB 188RMP. Temat już nie aktualny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 maja 2009 Udostępnij Napisano 9 maja 2009 Radioodtwarzacz kupiony - problem załatwiony.Zamykam temat - życzę zadowolenia z nowozakupionego sprzętu! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts