wojtas888444 Napisano 4 maja 2009 Udostępnij Napisano 4 maja 2009 Mam taki problem jak kolega caly czas mi brzeczy w glosnikach i niewiem co zrobic jak sie zaczelem bawic to chyba pousowalem kodeki sterowniki i wogule bo jak wchodze do''panelu sterowania''i wlaczam ''glos...''to wyskakuje mi ze niem sprzetu. Co robic sam niewiem prosze o pomoc i zgury dziekue . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 5 maja 2009 Udostępnij Napisano 5 maja 2009 Wojtas - napisz moze co i jak masz podläczone (karta, glosniki, system itp.) Jesli az tak "namieszales" to wcale sie nie dziwie, ale zobaczymy. Poza tym - chcesz pobic rekord "ortograföw" w jednym zdaniu???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 maja 2009 Udostępnij Napisano 5 maja 2009 Jeśli coś kasowałeś to spróbuj ściągnąć nowe sterowniki ze strony producenta płyty głównej/karty dźwiękowej (w zależności czy używasz integry czy czegoś innego). Następnie zaktualizuj program, który służy ci do odtawrzania. Jeśli to nic nie da to sprawdź okablowanie może coś tam nie łączy dobrze.W przypadku braku efektów przydatne będą odpowiedzi na pytania artura77. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts