Rafal Wdo Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Czy ktoś miał możliwość sprawdzenia jak taga Harmony TAV-606F gra na zwykłym połączenie a jak gra na Bi-wiring Słyszałem że na Bi-wiring są lepsze basy Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Zamień zworki na przewody miedziane i to będzie najwięcej co możesz zrobić pod katem poprawy jakości dźwięku tych kolumn. Szkoda pieniędzy na dodatkowe przewody bo efekt będzie żaden. Zworki z gownolitu degradują dźwięk i dlatego może się wydawać że to zmiana na podwójne przewody daje polepszenie dźwięku. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 14 godzin temu, Rafal Wdo napisał: Czy ktoś miał możliwość sprawdzenia jak taga Harmony TAV-606F gra na zwykłym połączenie a jak gra na Bi-wiring Słyszałem że na Bi-wiring są lepsze basy od kogo to słysałeś? Jak wyżej. Zmień zworki na odcinki innego kabla i tyle. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Znaczy z czytania w internecie. Nie mam jeszcze kolumn . Pytam bo są w pierwszej 3 moich obserwacji . Ale jeszcze mam zapisane modele takie jak: Pylon Pearl 27 JBL Stage 2 260F Monitor Audio Bronze 7G 300 Black Dali Oberon 7 Heco Aurora 700 No i te TAGA Harmony TAV-606 SE w wersji se Między tymi kolumnami są różnice cenowe wiadomo że jak najtańsze były by najlepsze. To może chociaż ktoś wie które z tych kolumn przy cichym filmie czy muzyce czy dialogach już czuć słychać niskie i średnie tony Ogólnie heco i diali wydają się najciekawsze tylko diali to kolumny 2 drożne ale z dobrymi przetwornika oprócz zwrotnicy ale i tak lepsza zwrotnica nic w taga moim zdaniem . No i Monitor Audio Bronze 7G 300 ładna sekcja głośnikowa duże magnesy Edytowano 3 godziny temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Najpierw myślałem o kolumnach 5.0 takich za 2tys z Media expertu tak za 2 tys . Takie jak np taga tav-507 I dołożyć 1 lub 2 suby ale sądzę że lepiej kupić dobre fronty a reszte zawsze można dokupić. A wy co myślicie zanim dojdzie do zakupu to jeszcze trochę czasu minie. No i finalnie amplituner to Marantz cinema 60 . Bo ten Marantz cinema 70s to troszkę słaby to dobrego kina czy tam stereo nie ma co się oszukiwać że za cenę cinema 60 można kupić kpl kino jakas yamaha za 2 tys i za drugie tyle kolumny . I pewnie to by wystarczyło ale jak już coś kupić to coś konkretnego na lata Edytowano 2 godziny temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
Recommended Posts